Program


Best of GESZTI | Tatabánya

Best of GESZTI | Tatabánya

„VAN, AMI ANNYIRA ESZTELEN, HOGY CSAKIS MEZTELEN JÓ!”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 4. szombat, 19:00

Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy... Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációt be tud indítani. Az igényes funkytól a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval szórakoztatja közönségét 2023-ban is. Ezek közül kiemelkedik egy vadonatúj, frissre hangolt sláger, az LGT egykori sikerének átdolgozása, az Embertelen dal! A Geszti rappel felszerelt változat a DJ Lotfi- Begivel közös munka során született meg, és folytatja a Rapülők hagyományait, felzárkózik a már klasszikussá vált Nem adom fel! és Ringasd el magad! mellé. A teljes programot saját, egyedi videotartalmak, animációk színesítik, amelyek még látványosabbá teszik az élő
koncertet.

VIP jegyet vásárlók számára extra koncertélményt kínálunk: kiemelt helyen korlátlan étel és italfogyasztással, soron kívüli beengedéssel fokozzuk az élményt. A VIP jegyek mellé nyakpántot adunk ajándékba.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!