Program


Bedő Imre előadása - "A férfivá válás és a fiú nevelés fontossága jelenkorunkban"

Bedő Imre előadása - "A férfivá válás és a fiú nevelés fontossága jelenkorunkban"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 11. szerda, 18:00

A városi lét „betondzsungele” benőtte a férfivá válás útját. Már a célja sem tiszta. Sőt, a férfiak és a férfi értékek alapvető fontosságát is megkérdőjelezik. Pedig mindenre van válasz. És ha ismét tiszta lesz a kép, ami felé egy teljes élet reményében igyekezni érdemes, akkor képesek leszünk odajutni. Mai körülmények között, a mai nőkkel szövetségben. Erről tart előadást Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, akiFérfimotivációs szervezetét az erkölcsi alapok, a család és a társadalom megszilárdítására hozta létre.

Bedő Imre a „Férfienergia” és a „A megbízható férfi” sikerkönyvek szerzője.

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!