Program


BDPST ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2020

BDPST ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2020

Mondj Igen-t a hétvégére és gyere el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol az esküvői szakma meghatározó szolgáltatói várnak jobbnál jobb ajánlataikkal. Több száz kiállítóval, látványos divatbemutatókkal, szórakoztató programokkal, értékes nyereményekkel várunk szeretettel 2020. január 25-26-án, hogy megszervezd álmaid esküvőjét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 10:00

A belépés 12 éves korig ingyenes.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!