Program


BBQ kurzus kezdőtől a profi szintig
10

BBQ kurzus kezdőtől a profi szintig

Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!

Aktuális előadások





A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),

és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel  füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.


Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására, 

valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.

 

Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása

 

 


Általános információk

 

- további részletek a www.suncitybbq.hu oldalon

- a kurzust részben fedett helyen tartjuk, így nem kell aggódnod a rossz időjárás miatt, de kérjük, hozz magaddal az évszaknak megfelelő öltözetet, 

mivel ebben az időszakban még hűvös lehet

- a kurzus egész napos, reggel 7-től délután 19 óráig tart

- aktuális hírek, Covid-19 információk  a www.facebook.com/suncitybbq oldalon

 


 
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!