Program


Barangolás a Visegrádi-hegységben
2

Barangolás a Visegrádi-hegységben

Újabb gyalogtúrára hívlak Benneteket, ezúttal Pilismarótról Esztergomba. A Dunánál kezdünk és a folyó kísérni fog minket, több helyen előbukkan majd a túra során.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 25. péntek, 10:15

Pilismaróton található a Duna jobb partjának egyik legromantikusabb, leglátványosabb szakasza. Mindenképp lemegyünk a partra, hogy gyönyörködjünk a páratlan látványban. Nem véletlen, hogy az 1930-as évektől a pilismaróti partszakaszt a Duna ezüstpartjának, vagyis „lidójának" nevezték. A környék nagy része a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozik, gyönyörű kirándulóhelyek közelíthetők meg innen. Pilismartóton nyaralt többször Volkmann Róbert, aki Liszt Ferenc és Erkel Ferenc mellett az Zeneakadémia első tanári karát erősítette. Itt született a Souvenir de Maróth című műve. Más hírességek is szívesen időztek itt, például Deák Ferenc vagy Vörösmarty Mihály. Gyalogtúránk az erdőben kanyarogva a Vaskapuhoz visz minket. Az Esztergom óvárosától keletre található 404 méter magas hegycsúcs a Visegrádi-hegységben található. A Vaskapunál megpihenhetünk a menedékházban. Innen belátható egész Esztergom és Párkány, a Duna: fantasztikus panoráma lesz jutalmunk a túra vége felé. Majd leereszkedünk a kirándulás végpontjához, az esztergomi busz- és vasútállomáshoz.

Találkozó Pilismarót Basaharc buszmegállóban.
Esztergomból és Budapestről is megközelíthető távolsági busszal.
Térkép: https://goo.gl/maps/g5vaS8Tjc7bEktVP8

Utazás egyénileg.
Gépkocsival érkezők figyelmébe! A gépkocsit Esztergomban a busz- és vasútállomáson érdemes hagyni. Távolsági busszal Esztergomból Pilismarót Basaharc megálló megközelíthető. 
Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/.../17E9qWU9Yf9q0ROudqk4.../view...

ÁSZF: https://drive.google.com/.../1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO.../view...

Légy szíves olvasd el!

A túra kb. 13,2 km, szint fel: 530 m, le: 531 m.
A túra vége Esztergomban lesz, a busz- és vasútállomásnál (egymás mellett vannak).

Túrabakancs/túracipő, túrabot, feltöltött mobiltelefon, elegendő folyadék, ennivaló legyen nálad és persze egy kis kitartás, no meg a jókedv se maradjon otthon.

Egyéb tudnivalók:
A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen. Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom!

A barangolást rossz idő esetén is megtartom.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.

Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

Legyél Te is Barangoló!

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!