Program


Balett vizsgakoncert

Balett vizsgakoncert

Balett vizsgakoncert - 2018
Magyar Táncművészeti Egyetem

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 19:00

A balett ma is él. Előadói fiatalok – közönsége kortalan.Szépség, játékosság, lendület, líra, vetélkedés, eltávolodás, egymásra találás mind-mind kifejezhető a mozdulatok nyelvén. A végzős hallgatók – kilenc év munkájának végén – népszerű klasszikusok – Bournonville, Petipa, Ivanov – mellett a 20. század jelentős magyar koreográfusainak – Seregi László, Fodor Antal – alkotásait táncolják a végzős hallgatók. És igazi különlegesség lesz a kortárs izraeli alkotó, Ohad Naharin: Echad Mi Yodea című tétele.

Évfolyamvezető balettmesterek: Fodorné Molnár Márta DLA és Denisz Murujev
Takamara Miyu: az Évad legjobb végzős növendéke-díj nyertese

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!