Program


Balázs János zongoraművész

Balázs János zongoraművész

Zenés utazás térben és időben
Balázs János zongoraművész hangversenye

Chopin: 3 keringő, Fantasie-Impromptu
Liszt: Szerelmi álmok
Liszt: 6. magyar rapszódia
Ponce-Balázs: Estrellita
Brahms-Balázs: Magyar táncok
Strauss-Balázs: Reminiszcencia parafrázis
Gershwin: Dal és ragtime improvizációk
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 15. csütörtök, 18:00

Valódi időutazásban lesz része annak, aki a mai estén ellátogat a Patricius Borházba, ahol Balázs János zongoraművész előadásában, az úgynevezett 19. századi aranykor zenei atmoszférájának bűvöletében töltheti az időt.  

Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész 2002-ben, tizenhárom évesen nyert felvételt a Zeneakadémia különleges tehetségek számára létrehozott osztályába; az egyetem befejezéséig hat nemzetközi zongoraversenyen aratott győzelmet. Az elmúlt években a világ legjelentősebb hangversenytermeiben kápráztatta el a közönséget virtuóz játékával.

Improvizációs képességét a klasszikus zenén túl egyéb művészeti ágazatokban is örömmel megmutatja, játékát minden esetben átszövi a klasszikus zenei értékrend és a 20. századi improvizációs tradíció. Kritikusok kiemelik játékmódjának finomságát, a zongora hangszínének elbűvölő sokszínűségét, dinamikai skálájának határtalanságát és lenyűgöző technikai képességét. 

A mai esten nemcsak virtuozitását, hanem elkápráztató improvizációs képességét is megismerheti a közönség. A hangverseny előtt a Patricius Borház borait kóstolhatják varázslatos környezetben, ahonnan nem mindennapi panoráma fogadja a koncertlátogatókat.

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!