Program


BALATON ZENEKAR
2

BALATON ZENEKAR

A Balatont 1979-ben alapította a Tarr Béla filmek zenéjét is jegyző Víg Mihály és Hunyadi Károly.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 14. csütörtök, 21:00

A zenekar első koncertjèt az URH zenekarral közösen adta 1980-ban, a Kulich Gyula tèri pszichiátriai intèzet udvarán. Ez után a Balaton a magyar underground színtèr fontos szereplőjèvè vált, egy időben szorosan együttműködött az Európa Kiadó zenekarral, illetve a Trabanttal, s hosszabb-rövidebb szünetek ès tagcserèk után ma is működik. Tavaly jelent meg Ady verseket tartalmazó CD-je. 

Tagok:
Víg Mihály: ènek, gitár
Keszei Krisztián: szólógitár
Dudás Zsombor: dob
Horváth Gábor: basszusgitár

Facebook

--

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!