Program


Az elfeledett herceg
9

Az elfeledett herceg

Djibi egyedül neveli a hét éves Sofiat. Az apa minden este mesél lányának, s közös fantáziavilágukban csodálatos tündér-kalandok válnak valóra. A sármos herceg szerepében pedig a lány hőse, az apa tündököl. Öt évvel később a kamaszlány Sofia kinőtt apja meséiből.. nincs más hátra, Djibi mindent elkövet, hogy valahogy hős maradjon gyermeke életében...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 15:00

Az elfeledett herceg / Le prince oublié
francia-belga vígjáték, családi kalandfilm, 101 perc, 2020
6 éven aluliak számára nem ajánlott

Djibi pedáns apaként egyedül neveli szeme fényét, hét éves kislányát, Sofiat. A esték elmaradhatatlan rítusa az elmerülés a mesék fantasztikus világában: az apa minden este mesél a lányának, s közös fantáziavilágukban csodálatos tündér-kalandok válnak valóra. A sármos herceg szerepében pedig a lány hőse, az apa tündököl. Öt évvel később az immár kamaszlány Sofia lassan kinő apja meséiből, helyette inkább korosztálya fiútagjaival ismerkedik és új herceg hódítja meg a szívét. Ahogy az apa a mesék világában is távolabb kerül imádott lányától, úgy a való életben is – nincs más hátra, mindent el kell követnie, hogy valahogy hős maradjon tinédzserré váló gyereke életében.

Az elfeledett herceg rendezője az Oscar-díjas Michael Hazanavicius (A némafilmes, A keresés). A főszerepet a világsztár Omar Sy (Életrevalók, Derült égből apu, Jurassic World, Samba, Doktor Knock, Tajtékos napok) játssza. Omar Sy korábban történelmet írt, amikor első fekete bőrű színészként megkapta a legjobb színésznek járó César-díjat az Életrevalók című filmben nyújtott alakításáért, s azóta francia filmek mellett hollywoodi világsikerek sorában is szerepel. Az elfeledett hercegben mellette A némafilmes Oscar-jelölt sztárját, Bérénice Bejo-t (Három hegycsúcs, Lovagregény, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt) láthatjuk viszont a vásznon. Az elfeledett herceg minden szülő drámájáról szól: látni, amint felnő a gyerekünk, s már nem mi töltjük be az életében a legfontosabb szerepet.

Rendező: Michel Hazanavicius

Szereplők:
Djibi: Omar Sy
a szomszéd: Bérénice Bejo
Pritprout: François Damiens
Wallace: Philippe Vieux
Bernard: Philippe Uchan
Johnny: Philippe Hérisson

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!