Program


AVENTINUS ESTEK - CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT

AVENTINUS ESTEK - CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT

AVENTINUS ESTEK
Nyáresti koncertek a Marczibányi Téri Művelődési Központ belső udvarán.
Rossz idő esetén a koncerteket a színházteremben tartjuk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 11. péntek, 20:00

AVENTINUS ESTEK - CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT

Fehér Adrienn – ének
Neumann Balázs – zongora

Cserháti Zsuzsa 1996-ban jelentette ki: „Előttem az utódom”- és mutatott az akkor húszas éveiben járó Fehér Adriennre. 13 évvel a csodálatos művész halála után, akit méltán nevezhetünk a magyar könnyűzene felejthetetlen csillagának, Adrienn a sok év alatt érlelődött gondolatokat kapcsolatukról, és az énekesi lét tapasztalatairól 2016-ban színházi előadás formájába öntötte, méltó emléket állítva a nehéz sorsú énekesnőnek, mely a Turay Ida Színház műsorán Hamu és gyémánt címmel évekig teltházas esemény volt, majd országunkban, és határainkon túl is nagy sikert aratott. Szirtes Krisztián, Cserháti Zsuzsa egyetlen fia is áldását adta Adrienn törekvéseire, együtt őrizni az életművet, melyet gondosan kezel.

Fehér Adrienn, és művésztársa Neumann Balázs, a kitűnő jazz-zongorista hitvallása és késztetése, hogy koncert formában is tovább működjön a Cserháti dalokból és őszinte monológokból álló műsor, amely talán közelebb juttatja a közönséghez a megértést, Zsuzsa életéhez, személyiségéhez, boldogságkereséséhez.

Az intézménybe történő belépésre és tartózkodásra az aktuális kormányrendelet szerinti szabályok érvényesek.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!