Program


Aurevoir koncert

Aurevoir koncert

A koncert a VII. Országos Osztálykirándulás - Kamaszfesztivál keretében kerül megrendezésre Miskolc Egyetemvárosban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 20:00

A VII. Országos Osztálykirándulás - Kamaszfesztivál Miskolc Egyetemvárosban kerül megrendezésre
2022. május 26-29. között. A négynapos fesztiválra elsősorban felsős és középiskolás osztályokat várunk, de örömmel várunk baráti társaságokat, családokat rövidebb időtartamra is.

A Kamaszfesztivál programjairól itt tudhattok meg többet:

https://kamaszfesztival.hu/programok/

Szállásfoglalás az alábbi űrlapon lehetséges.

 

Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és középiskolás diákok országos méretű fesztiválja. A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít.

A Kamaszfesztivál programjai a fenntarthatóság témakörét járják körbe, így a diákok környezet-, egészség-, pénzügyi- és éntudatosságot fejlesztő, valamint a Miskolci Egyetem pályaorientációs foglalkozásain vehetnek részt. Lesz focibajnokság a Kamaszfesztivál Bajnokcsapata címért, valamint “A dal a miénk!” színpadi, osztályok közötti előadóverseny is. A vendégdiákok kirándulásokon megismerhetik Miskolc nevezetességeit, esténként pedig sztárzenekarok és diákzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A Kamaszfesztiválra egynapos kirándulás keretében is érdemes ellátogatni, akár osztályoknak, baráti társaságoknak, családoknak is.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!