Program


Auer Fesztivál Veszprém FISCHER ANNIE ÖSZTÖNDÍJASOK koncertje

Auer Fesztivál Veszprém FISCHER ANNIE ÖSZTÖNDÍJASOK koncertje

A Fischer Annie-ról elnevezett ösztöndíj kitüntetettjeiként minden feltétel adott a két fiatal zenész számára, hogy a legjobb körülmények között készülhessenek pályájukra. Műsorukon többek között Schumann, Mendelssohn, Brahms, Liszt és Kodály műveket hallhatunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 17:30

Fischer Annie Ösztöndíjasok koncertje

Hartmann Domonkos – gordonka
Magyar Valentin – zongora

Műsor:
BRAHMS: e-moll szonáta I. t.
RACHMANINOFF: f-moll etűd op. 39 no. 1, gisz-moll Prelűd op.32 no. 12
KODÁLY: Szólószonáta I. t.
MENDELSSOHN: Dal szöveg nélkül op. 109
DVOŘÁK: Rondo op. 94
LISZT: f-moll transzcendens etűd
SCHUMANN: Adagio és Allegro

A zenei élet fontos szereplői a tehetséges fiatalok, akik jelenleg még pályájuk elején állnak, és már arra készülnek, hogy átvegyék a stafétabotot, de nemcsak készülnek erre, hanem már komoly eredményeket is fel tudnak mutatni. Az Auer fesztivál ma esti koncertjén is két ilyen ifjú művészt mutathatunk be Önöknek: a zongorista Magyar Valentint és a veszprémi születésű csellistát, Hartmann Domonkost. Mindketten több hazai és külföldi verseny díjazottjai, pályájukat neves tanárok, előadóművészek segítik és irányítják, Valentint Némethy Attila, Szokolay Balázs, Fejérvári Zoltán, Baráti Kristóf és Várdai István, Domonkost pedig többek között Várdai István, Fenyő László, Varga István és Rohmann Ditta.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Alkotóművészeti Kft. által meghirdetett, és a háromszoros Kossuth-díjas magyar zongoraművészről, Fischer Annie-ról elnevezett ösztöndíj kitüntetettjeiként minden feltétel adott számukra, hogy a legjobb körülmények között készülhessenek pályájukra. Műsorukon többek között Schumann, Mendelssohn, Brahms, Liszt és Kodály műveket hallhatunk.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!