Program


Anilogue 2019 - Shaun, a bárány és a farmonkívüli (premier előtt)

Anilogue 2019 - Shaun, a bárány és a farmonkívüli (premier előtt)

angol animációs vígjáték, 86 perc, 2019
magyar nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 15:00

Rendező: Will Becher, Richard Phelan

Shaun, a bárány és barátai boldog mindennapjaikat töltik a farmon, amikor egy váratlan jövevény pottyan közéjük – egyenesen az égből. A nyáj már-már lehetetlen küldetésre vállalkozik: igyekeznek hazajuttatni a meglepő képességekkel teli farmonkívülit, Lu-Lát, mielőtt az ufóvadász ügynökök kaparintanák meg. A sorozatból és a korábbi mozifilmből jól ismert hősök, Shaun, Blitzer és a többiek életre szóló utazásra indulnak a Csibefutam és a Wallace és Gromit alkotóinak legújabb, az egész család számára feledhetetlen animációs kalandjában.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!