Program


Általvető - Both Miklós

Általvető - Both Miklós

Általvető - Both Miklós  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 23. csütörtök, 19:00

Átalvető programsorozatunk olyan, a néphagyományhoz kapcsolódó minőségi tartalmakat kínál, amik újszerűek, és amik az adott helyzetben valamiféle aktivitást, bevonódást is kínálnak a közönségnek. A sorozat egyik eleme, amikor a néphagyomány és a társművészetek kapcsolatait próbáljuk feltérképezni beszélgetések és művészeti produkciók segítségével. Igyekszünk mindezt úgy tenni, hogy a néphagyományból is több területet vonunk be: népzenét, népmesét, kézművességet.

Programunk következő vendége Both Miklós lesz, aki zenei sokoldalúságával, változatos szakmai tevékenységével, innovatív projektjeivel vált ismertté. Azt viszont talán kevesebben tudják róla, hogy Ukrajna legnagyobb internetes népzenei archívumának kialakításában is vezető szerepe volt, illetve, hogy jelenleg a 21. századi népzeneoktatást, népzenetanulást segítő digitális segédanyag megvalósításán dolgozik.   

Megtudhatjuk, hogyan vezetett az út a Napra zenekar húrokat szaggató gitárosától a Dal című tehetségkutató verseny zsűrijén át ukrán nénik tradicionális többszólamú énekének kutatásáig; megismerhetjük a Palimo Storyt, a Polyphony és a Folk_ME Projekteket.

 

Közreműködik: Klitsie-Szabad Boglárka mesemondó

 

Házigazda: dr. Sándor Ildikó

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!