Program


ALADDIN

ALADDIN

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 22. csütörtök, 20:00

 A fordulatokban gazdag musicalben a jó és rossz harca, a hihetetlen varázslatok és a misztikus keleti világ csodái váltakoznak, melyet a Nemzeti Lovas Színház művészei tesznek igazán fordulatokban gazdaggá.

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
  • A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!  

 

 

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Az alábbi területekre érvényes a belépőkártya: Szálkahalmi tanösvény, Hortobágy‐halastavi tanösvény, Górési tanösvény és Fekete‐rét tanösvény, A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. kezelésében lévő halastavakra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!