Program


Adventi barangolás Szentendrén

Adventi barangolás Szentendrén

Advent első vasárnapján Szentendrén barangolunk. Estig maradunk, megnézzük Szentendre nevezetességeit (idegenvezetéssel), megismerjük történetét, jeles alakjait, az ünnepi díszbe öltöztetett Dumtsa Jenő utcát és Fő teret. Persze az elbűvölő kis adventi vásárt is, ahol lehet nézelődni, enni, inni, vásárolni.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 28. vasárnap, 14:00

Szentendre különleges műemléki belvárosa szemet gyönyörködtető. A varázslatos hangulatú szűk, kanyargós, gyakran lejtős utcáival, több templommal és ódon házakkal, melyekben múzeumok, galériák, vendéglők, kicsi boltok hívogatják az embereket. Nem véletlenül nevezték el Szentendrét ékszerdoboznak.
Szentendre, a festők városa, Szentendre a templomok városa is, és úgy is ismerhetitek, hogy a szerb város.
Adventi barangolásunk során feltérképezzük a hangulatos kis utcákat miközben megismerkedünk Szentendre hírességeivel, többek között Barcsay Jenővel, akinek Művészeti anatómia könyvéből a mai napig világszerte tanulnak, Kovács Margittal, aki nem Szentendrén lakott, de múzeuma mégis itt található (vajon miért?), a Ferenczy-család tagjaival, akik mind művészek voltak, Dumtsa Jenővel, akiről még életében utcát neveztek el, Czóbel Bélával és nála kevésbé ismert feleségével, Modok Máriával.
Megtudjuk, hogy mi az a „kávédaráló”, hol a legfinomabb a lángos, kik és hogyan építették fel a várost, milyen a szentendrei bor, és pár szerb és karácsonyi hagyományt is felelevenítünk szóban.

Egyéb díjak, melyek a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül: Tourguide készülék 350 Ft/fő (a helyszínen fizetendő)
A séta időtartama kb. 2-2,5 óra
Találkozó: Szentendrén a HÉV állomáson kezdés előtt 5-10 perccel Utazás egyénileg.
Térkép: https://goo.gl/maps/6AxM1m68nrm8TT7N6

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

Amennyiben nyitva van a Belgrád székesegyház, lehetőség lesz megnézni idegenvezetéssel (csak aki szeretné, semmi sem kötelező!). Számíts belépődíjra, amit a helyszínen kell kifizetni.

Az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR1O6r5XmYj_Lio6ZAOhsq91TLogVUSnEZDXEzbe0i-eyTxV9ohA-c4bzCQ

ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR2cyXWG2BCrxZSXDKZLt0HKIjYCReLCc6BqpVkWe6_NWblaG3xN-8aO818

Légy szíves olvasd el!

A program füstmentes, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A sétát rossz idő esetén is megtartom.

Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudunk neked biztosítani a készülékhez.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren: facebook.com/barangolobk.

Legyél Te is Barangoló!

 

 

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!