Program


Advent hajnalán - a Honvéd Férfikar ünnepváró koncertje
3

Advent hajnalán - a Honvéd Férfikar ünnepváró koncertje

A Honvéd Férfikar adventi koncertjén férfikari különlegességek és átiratok szólalnak meg a reneszánsztól napjainkig. Egyházzenei összeállításunk, amely Várpalotától Szentesig és Székesfehérvártól Sárospatakig örvendett sikernek korábban, végre Budapesten is megszólal.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 29. hétfő, 19:30

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Miként az adventi várakozás főszereplője Szűz Mária, úgy műsorunk visszatérő gondolata a Mária-imádság. Mosonyi Mihály, Ambrož Čopi, Jan Nieland, Franz Biebl és Szergej Rahmanyinov kompozícióiban Ave Maria, Magnificat és más unikális Mária-énekeket adunk elő.


A pandémia új utakat is nyitott számunkra, hiszen a közelmúltban több kamaraösszeállítással is gazdagodhatott repertoárunk. A Férfikar sokoldalúságát hivatott bemutatni az a válogatás, amelyben neves reneszánsz szerzők műveit kötöttük csokorba. Adventi koncertünk igazi különlegessége egyrészt Francis Poulenc: Assisi Szent Ferenc négy kis imája, amely fantasztikus érzékenységgel tárja elénk egy jellegzetes zenei világ és egy világot megindító lelkiség ötvözetét; másrészt a kortárs Randol Alan Bass: Gloriája, amellyel már a karácsonyi angyalkórust idézzük: -„Dicsőség a magasságban Istennek és békesség az embernek…!”

Közreműködik: Decsi András, Manuel Betancourt Camino, Nagy Bertalan, Stampay-Komesz András (ének), Thiago Bertoldi (zongora)
Vezényel: Riederauer Richárd
Szervező: Honvéd Férfikar

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!