Program


xA sevillai borbély

xA sevillai borbély

Giaochino Rossini: A sevillai borbély  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 19. péntek, 17:00

Rossini remekműve a világ egyik legnépszerűbb operája. Felnőttek és gyerekek, háziasszonyok és cégvezetők, professzorok és áruházi eladók közös kedvence. Figaro híres belépője éppen olyan jól ismert, mint a mindig aktuális rágalomária. Rossini elegáns és elementárisan szórakoztató művéhez Galambos Attila, sok-sok musical fordítója és írója készített új magyar szöveget. Dinyés Dániel vezénylése mellett parádés szereposztás várja a nézőket. Az előadásban neves operaénekes vendégművészek és a Budapesti Operettszínház csillagai lépnek színpadra KEROŸ rendezésében, mindez pedig lendületes, korszerű színházi élményt és felhőtlen szórakozást ígér.

A produkció a CO-OPERA szervezésében kerül a Budapesti Operettszínház színpadára.

 A Budapesti Operettszínház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!

 

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!