Program


A művészet templomai - Bosch - A gyönyörök kertje

A művészet templomai - Bosch - A gyönyörök kertje

A művészet templomai – Bosch: A gyönyörök kertje
(El Bosco: El Jardín de los Sueños)
színes, spanyol ismeretterjesztő film, 90 perc, 2016 (12)
Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Alkotók:

Rendező: José Luis López-Linares, Reindert Falkenburg eredeti elgondolása…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 5. kedd, 18:00

MŰSORVÁLTOZÁS: A FEBRUÁR 28-I "A művészet templomai – Bosch: A gyönyörök kertje" ELŐADÁS 18:00 ÓRÁS KEZDÉS HELYETT 16:45-KOR FOG INDULNI!

2016-ban világszerte számos kiállítással és rendezvénnyel emlékeztek meg a különös és bizarr alakokkal teli, álomszerű festményeiről ismert németalföldi festőművész, Hieronymus Bosch halálának 500. évfordulójáról. Az évforduló alkalmából készült ismeretterjesztő film a rejtélyekkel övezett festő legismertebb művét, a madridi Prado Múzeum életmű-kiállításán bemutatott Gyönyörök kertjét állítja a középpontba. A zavarba ejtően részletgazdag festményt „virtuális tárlatvezetés” keretében, látványos közeli felvételekkel tárja a nézők elé, miközben neves művészettörténészek, filozófusok, írók, zenészek, művészek osztják meg gondolataikat a műről és kultúrtörténeti hatásairól.

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!