Program


A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jók titkai

A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jók titkai

A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jó döntések titka - Egy izgalmas Grimm mese rendhagyó elemzése és tanításai a mai ember számára. Vezetik: Korpuszné Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 31. kedd, 18:00

A Napfényes Rendezvényterem önismereti meseelemző sorozatának következő részére, A három toll című Grimm-mese gondolatébresztő és felismerésekben gazdag elemzésére invitálunk Titeket. Mit teszel, amikor döntési helyzetbe kerülsz? Előfordult-e már veled, hogy azt tetted, amit nem kellett volna, azt viszont nem, amit kellett volna? Melyek a jó döntés ismérvei és milyen csapdákba eshetünk? Miért mindig a legkisebb királyfi nyeri el a királyságot? Hogyan adnak  választ a mesék legfontosabb életkérdéseinkre itt és most?

Vezetik: Korpuszné Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor Sajátmese-trénerek

Ajánlatunk


Előadásunk Rejtő Jenő Hercules bonbon című írása előtt is tiszteleg.

A Tosca az egyik legszebb és legelragadóbb mű az opera történetében. Lebilincselően izgalmas alkotás a szeretetről, harcról, féltékenységről.

Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb előadó olyan dalokkal, amelyek beleírták magukat az olasz zenei törénelembe és a világ minden pontján ismertté váltak. 2023. április 19-én újra hazánkba látogat, a Budapest Sportarénába!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!