Program


A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jók titkai

A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jók titkai

A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jó döntések titka - Egy izgalmas Grimm mese rendhagyó elemzése és tanításai a mai ember számára. Vezetik: Korpuszné Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 31. kedd, 18:00

A Napfényes Rendezvényterem önismereti meseelemző sorozatának következő részére, A három toll című Grimm-mese gondolatébresztő és felismerésekben gazdag elemzésére invitálunk Titeket. Mit teszel, amikor döntési helyzetbe kerülsz? Előfordult-e már veled, hogy azt tetted, amit nem kellett volna, azt viszont nem, amit kellett volna? Melyek a jó döntés ismérvei és milyen csapdákba eshetünk? Miért mindig a legkisebb királyfi nyeri el a királyságot? Hogyan adnak  választ a mesék legfontosabb életkérdéseinkre itt és most?

Vezetik: Korpuszné Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor Sajátmese-trénerek

Ajánlatunk


Román Sándor legújabb darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen. A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja.

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 37 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének.

Carlos Marín tragikus halála után a korábban bejelentett "For Once In My Life Tour" turné helyett az IL DIVO egy "Greatest Hits" turnéval tiszteleg a néhai Carlos Marín előtt

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!