Program


A kétely fátylai
2

A kétely fátylai

Az interaktív színdarab tartalma:
Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 19:00

Vendégeink talán egy zavartalan vacsorát készülnek eltölteni az étteremben, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat...

BEMUTATJUK A "GOURMET ESTÉK A CSALÁDI ASZTAL KÖRÜL" ESEMÉNYSOROZAT KÖVETKEZŐ ESTJÉT
 
A kétely fátylai vacsoraszínház

A "Gourmet esték a családi asztal körül" sorozat következő estje egy interaktív vacsoraszínház lesz, ahol a csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok felejthetetlen szórakozást fognak nyújtani.


AZ EST MENÜ AJÁNLATA

Welcome drink

Leves: Húsleves húsos raviolival, zöldségekkel

Főétel: Csirkemell filé sajtkéregben sütve, friss, roppanós salátával, steak burgonyával

Desszert: Málnás csokoládétorta

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!