Program


A GIRO  és a Tour de Hongrie
3

A GIRO és a Tour de Hongrie

A kiállítás elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 3. szerda, 16:15

A GIRO és a Tour de Hongrie

Tarapcsák Péter, volt kerékpárversenyző - a legendás kerékpárépítő "Pajti bá" fia - saját szemszögéből, versenyzői tapasztalatai, élményei alapján mutatja be a Budapest köszönti a Girót! - Budapest saluta il Giro című időszak kiállítást, majd Eisenkrammer Károly a Tour de Hongrie főszervezője mesél a magyarországi verseny történetéről, melynek fejlődését a történelem viharai ugyan megakasztották, a sportág magyarországi szerelmesei azonban időről időre, újra és újra életre keltették.

A kiállítás elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét. A kiállítás foglalkozik a kerékpársport magyarországi megjelenésével, Európa egyik legelső kerékpárpályája, a Millenáris, valamint a nagyobb magyar versenyek – így például az 1925 óta megrendezett Tour de Hongrie – történetével.

Ajánlatunk


TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT Földes László Hobo József Attila estje

III. András– Az utolsó aranyágacska. X. Koronázási Szertartásjáték

Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!