Program


A Dunakanyar borai Hidegkuti Gergely szőlész, borász előadásában

A Dunakanyar borai Hidegkuti Gergely szőlész, borász előadásában

A 12 kóstolt bor mellett az úttörő vállalkozások történeteit, a borok mögötti kulisszatitkokat és a borászok vízióit is megismerhetik mindazok, akik ellátogatnak erre a kóstolóra.

A Dunakanyar borai
Hidegkuti Gergely szőlész, borász előadásában
 
Szentendre és környékének a bortermelése a 19. század végén a filoxéra járványt követően összeomlott és feledésbe merült. A közelmúltban azonban több kezdeményezés is indult Dunabogdánytól egészen Budakalászig, hogy ismét jó borok készülhessenek a Dunakanyarban. Ez a kóstoló egy igazán különleges alkalom, ugyanis a környék borászai most először mutatják be közösen, egymást kiegészítve a boraikat egy workshop keretében.