Program


808 NŐ TEREMTŐ EREJE

808 NŐ TEREMTŐ EREJE

2020.02.22-ére összehívom több száz nőtársamat, leány és asszonytestvéremet, egy megismételhetetlen élményre, délután 2-től este 10-ig, Budapesten az UP Rendezvénytérbe. (1042 Bp., Szent István tér 13-14.) Mert az összekapcsolt erő sokkal többre képes, mint az egyéni. Nyolc teljes órán át fogunk azon dolgozni, hogy együtt megérezzük és aktiváljuk azt a hatalmas NŐI TEREMTŐ ERŐT, ami a birtokunkban van, és elkezdjük használni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 22. szombat, 14:00

 

 

Hogy mire? 

Arra, hogy a bennünk levő, férfiak iránti negatív érzéseket elkezdjük tisztítani, ha kell átalakítani, megértéssé, ezáltal elfogadássá, belső erővé, szeretetté, mert az nem csak magunkra, hanem férfitársainkra, családunkra, és az egész világra áldásos lesz. A gyermekeink is gyógyulni fognak. Sőt, a Föld is, hiszen az ember és Földanya között teljes párhuzam és kapcsolódás van.
Célunk, hogy napról- napra egyre inkább élvezhessük a jelent. Hogy ne kívülről és felülről várjuk, hogy megmondják nekünk, hogy mit tegyünk, hanem hogy képesek legyünk a saját lelkünkkel és testünkkel kapcsolódni, és egyre éberebben ismerjük fel a valós szükségleteinket. Hogy a félelmek és az azokból jövő megfelelni akarások helyett bízzunk magunkban, a bennünk levő hatalmas teremtő erőben, éberségben, szeretetben, az isteni gondviselésben, öngyógyító erőinkben.

Ragyogó, ÚJ NŐ van születőben! 

A világnak olyan szeretetteli nőkre van szüksége, akik tudják és merik élvezni az életet, nyitottak, kreatívak, a teremtő erejükkel bölcsen és nagylelkűen bánnak, és élvezik érvényesíteni az érdekeiket. 

Éberen döntenek az életükről önmaguk és a világ örömére.

Azóta az is kialakult bennem, hogy ezen rendezvény célja egy brand létrehozása, aminek a neve 808 NŐ lesz. Akkor is, ha 500 vagy 600, vagy akár később 6 ezer nő lesz jelen. 

A korábbi helyszínre befért volna 808 nő, de az UP rendezvénytérre (kiraktuk kavicsokból) 636 nőtársamnak lesz kényelmesen hely.

808 NŐ lesz a neve a jövőben is azoknak az általam szervezett női közösségekben való eseményeknek, amiknek a lényege a bennünk nőkben hozottan és öröklötten kialakult negatív érzések, mintázatok tisztítása és /vagy transzformálására, azaz megértéssé, szeretetté való átalakítására való törekvés.

Ha érzed, miről beszélek, (és felnőttkorú nő vagy), akkor köztünk a helyed. 

Hogy kiknek ajánlom ezt? 

Azoknak, akik szeretnének fejlődni a nőiségük élvezni tudásában.

Akik szeretnék a saját ősi, női erőiket, hozott tudásukat, képességeiket aktiválni.

Akik nem másoktól várják az életük jobbá tételét, hanem a saját teremtő erejükben és hitükben szeretnének növekedni.

Akik fejlődni szeretnének abban, hogy felismerjék a testük és a lelkük (ami egyben van, amíg élünk) igényeit.

Akik szeretnék öngyógyítani magukat.

Akik vannak olyan bátrak és nyitottak, hogy fejlődjenek a bizalomban, ősbizalomban.

Akik meg szeretnék tapasztalni az összekapcsolt női erő és jelenlét erejét, ezzel erősítve magukat.

Akik nyitottak arra, hogy ne a múltban, hanem a jelenben éljenek.

A tervezett program menete:

I. Blokk

- Bevezető a nap céljáról és menetéről, majd szertartás, amiben beaktiváljuk a teret, és az elemek segítségét kérjük a céljaink megvalósulásához. (Az 5.elem maga a szándék, és annak tudatosítása.)

- Álló, majd ülő meditáció, (mindenkit kérünk, hogy ha szeretné, hozzon ülőpárnát, vagy plédet, amit maga alá tehet), amiben aktiváljuk és töltjük a teremtő erőinkért felelős energia központot, majd az érzelmeinkért és lélek-kapcsolatunkért felelős energiaközpontokat is. Ezeket tisztítjuk is.

Szünet 

II. Blokk 

- További tisztító meditáció.

- Bodzán Antal szobrászművész Kozmikus Anya (Isten női arca) szobrának betöltése.

- Földön ülős, transzolós meditáció.

- A megújhodást segítő erők bekérése és fogadása. (További meditáció, amiben nagyszerű zenész nőtársak – Fodor Réka és Kovács Sára Dizna- segítenek.)

Szünet 

III. Blokk 

- Előadás: Az ÚJ NŐ születése és ragyogása – hogyan érdemes és hogyan lehet ÚJ NŐ-ként élni? 

- Páros és interaktív gyakorlatok

- Mantrák éneklése együtt  

Szünet 

IV. Blokk 

Zene és közös éneklés, ünneplés és tánc, amiben a zenészek: Fodor Réka és Kovács Sára Dizna lesznek, illetve Nia tánc lesz Brezina Kinga vezetésével. 

Zárókör


Nem tudok róla, hogy ilyen céllal létrejövő esemény lett volna valaha is. Viszont egyre jobban hiszem, sőt, tudom, hogy ahhoz, hogy mi nők (és férfiak, hiszen „egyHAjóban” vagyunk) napról-napra egyre inkább a jelenben tudjunk lenni, elengedhetetlen, hogy tisztítsuk, illetve transzformáljuk mindazt, ami nem minket szolgál.

Ez a 8 óra egy új műfajt teremt. Lesz benne előadás, meditáció, transzlégzés és táncolás, közös éneklés és mantrázás, bodywork, imádkozás, koncert, mindez színházi környezetben, szertartás keretben. Rendkívüli élmény lesz, az biztos. 

Ami még fontos: ezen az eseményen az UP Rendezvénytérben csak nők vesznek részt, és csak nők lesznek jelen az adott térben. Vagyis a beengedők, fényfestők, operatőrök, hang és fénytechnikusok is mind nők lesznek. (Ez nem kevés plusz munka, de érzem, hogy nagyon erős lesz, ha csak olyanok lesznek egy térben, akik menstruálnak, vagy valaha menstruáltak. Tehát igazi nők.) 

Nagyon fontos része ennek a napnak, hogy míg mi nők az UP Rendezvénytérben dolgozunk, addig a 1067 Budapest, Teréz krt. 13. szám alatti Házasságkötő teremben Kalászi Gábor coach és Simonfi Etele sámán barátaim azon fognak dolgozni néhány tucat férfivel, hogy a nőkhöz köthető sérelmeket, rossz érzéseket tisztítsák magukból. ( A patriarchális időszak alá- fölérendelt játszmája sok sebet ejtett rajtunk.)   

Illetve a férfitársaink azon is dolgozni fognak ez idő alatt, hogy minél inkább merjék és képesek legyenek az érzelmeiket felszínre hozni, megélni, ha kell, kimondani. Ez most kulcsfontosságú öngyógyító feladata a férfiaknak.

Erre az egészre ők néhány férfivel „nyitottak egy kaput” a Pilisben és a Hármashatárhegyen a téli napforduló napján. (19.12.22. épp 2 hónappal lesz az esemény előtt! Micsoda egybeesés!) Úgyhogy ezért 808, és nem csupán 800. (Az álló 8-as a transzformáció száma, egyik szimbóluma.) Hiszen mindkét nem párhuzamosan dolgozik magán ezen a napon. (Másnap, azaz 2020 02.23-án lesz újhold.) 

Etele a Pilisben tartotta a szertartást, Gábor a Hármashatárhegyen. A cél mindkettőjüknél ugyanaz volt: tisztítani a negatív érzéseket, és behívni azokat az égi segítőket, akik 02.22-én úgy a férfi, mint a női kört segíteni fogják. 

Ezzel párhuzamosan én Pilisszántón voltam (egyedül, mert úgy érzem, hogy nekem erre van szükségem), a Boldogasszony Kápolnában. Én ott vártam meg a téli napforduló idejét. Az internetnek köszönhetően több nőtársam imádkozott velem. Így szólt az imám: 

Drága Szűz Anya, Kozmikus Anya, Ősanya és Földanya, minket, nőket segítő Istennők! 

Ti pontosan tudjátok, hogy kik vagyunk, és miben vagyunk benne. Most is, és mindig is ott voltatok

bennünk, még akkor is, amikor ezt hagytuk magunkban szunnyadni és betemetődni. Hozzátok

fohászkodunk, benneteket kérünk, hogy segítsetek most, amikor eljött az ideje annak, hogy 

ébredjünk, imádkozzunk, cselekedjünk és teremtsünk. 

Ezen az éjjelen, a legsötétebb éjjelen, aminek a hajnalától újra hosszabbodnak a nappalok, s a 

sötétségből fordulunk a fény felé, kérünk benneteket, hogy vezessétek, segítsétek és áldjátok meg a 

mi Fény felé törekvésünk.

 

Egy új kor hajnalán vagyunk, elsők között, akiknek megadatott, hogy ébredjünk, tisztuljunk, s épp 

úgy, ahogy a kígyó levedli bőrét, mi magunk is magunk mögött hagyjuk azt, ami már nem a miénk,

ami nem szolgál minket.

 

ÚJ NŐ, ÚJ EMBER, ÚJ EGYENSÚLY van születőben. 

A természettel, annak ciklusaival harmóniában élő, az Eget a Földdel összekötni kívánó önazonos 

ember van születőben, aki tudja: amint kint, úgy bent, amint lent, úgy fent. Egyek vagyunk mindennel

és mindenkivel. Isten férfi arca és női arca néz ránk egymásból.

Kérlek segítsétek azt, hogy ezt képesek legyünk úgy önmagunkban, mint másban meglátni.

Kérlek, kérünk benneteket, segítsétek ébredésünk, tisztulásunk, elengedéseinket, újra való 

megnyílásunkat, teremtő erőnk és szeretet-magvaink növekedését.

------------------- 

Hálás vagyok, hogy ezt az ügyet szolgálhatom.

Szeretettel várlak benneteket, és minden jót:
Soma Mamagésa

 

Early Bird jegyek, az első 200 db.: 8000. Ft. ELFOGYOTT!
Jegyek: 12.222 Ft.

Nem vehet részt az eseményen:

- férfi

- aki gyermeket vár

- aki alkoholos vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt áll

- pszichiátriai kezelés alatt álló, bódító, nyugtató hatású szert szedő személy

- kiskorú

A rendezvényen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt.A részvételre az itt olvasható ÁSZF rendelkezései vonatkoznakhttps://docs.google.com/document/d/1aUZmrfZ4OUXm3JIBybksTKUBm0QPCCLVYROtZh8qmac/edit?usp=sharing

 

 

 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!