Program


50+ éves Táncdalfesztivál
2

50+ éves Táncdalfesztivál

Közkívánatra Kovács Kati és Tóth Vera is a Táncdalfesztivál színpadán, 2019. január 12-én a Budapest Papp László Sportarénában!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 12. szombat, 18:00

Időpontváltozás!

Kedves Érdeklődő! Az 50+ éves a Táncdalfesztivál című koncert az előzetesen meghirdetett január 11-e helyett, január 12-én (szombaton) kerül megrendezésre.
A már megváltott jegyek a 12-i eseményre érvényesek.

Kérdés esetén keressen bennünket azauditoriumhungaricum@gmail.come-mail címen.  

2019. január 12-én szombaton újra indul a nagy utazás! Ismét megidézzük a ’60-as,’70-es évek legnagyobb slágereit. Az  idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nem csak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek.
Az esemény különlegessége, hogy a fellépő művészek így együtt, még sosem álltak egy színpadon.

Az idei előadók között tudhatjuk közkívánatra Kovács Katit és Tóth Verát, akit a nézői levelek sokasága követelt a műsorba. Mellettük fellépnek a tavalyi koncert sztárjai: Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Csonka András, de olyan fiatal sztárok is képviseltetik magukat, mint Vastag Tamás, Koós Réka, Muri Enikő és Ambrus Rita. A műsorvezető páros, a tavaly nagy lelkesedést kiváltó és 12.000 embert megnevettető Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesz. A zenét ismét a 60 tagú szimfonikus Big Band szolgáltatja, akik eredeti kották alapján szólaltatják meg a legendás dalokat.

Közreműködik a Stúdió 11 Ensemble.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!