Program


2078 km

2078 km

Közösségi színházi előadás
Kikinda, Prága, Hernádszentandrás és Párizs Budapesttől mért távolsága összesen 2078 km. Ez az a távolság, amit a résztvevőink megtesznek azért, hogy közösen alkothassanak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 28. csütörtök, 20:30

Az út azonban, amit bejárnak, sokkal hosszabb ennél. 10 nap alatt a művészet segítségével közös nyelvet találnak maguknak, miközben megpróbálják áthidalni a társadalmi és kulturális különbségeket, megtartva ugyanakkor mindazon értékeket, amit magukkal hoznak. Résztvevőink többsége hátrányos helyzetű fiatal, aki először áll majd színpadon, az őket segítők pedig olyan szociálisan elkötelezett alkotók, akik a művészet eszközeivel szeretnék a társadalmat elfogadóbbá és nyitottabbá tenni. Az előadás egy kétéves módszertani folyamat része: négy ország négy művészeti szervezetének együttműködése, az Európai Unió támogatásával.

Projektben résztvevő országok: Magyarország, Franciaország, Csehország, Szerbia
Partnerek: Pro Progressione, Archa Theatre, Compagnie DK-BEL, Kulturanova
Támogatók: Kreatív Európa

Az előadás hossza: 70-90 perc (szünet nélkül)

Esőhelyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár – színházterem (Pátriarka u. 7.)

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!