Program


1st Steps

1st Steps

Balett-est három részben
Négy modern balett egy este. A Trois Gnossiennes, a Walking Mad és a Falling Angels idén az Episode 31 című új produkcióval egészül ki a Magyar Nemzeti Balett előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 18. szerda, 19:00

Egy lélegzetelállító táncmű, mely saját vágyainkkal, félelmeinkkel szembesít; nyolc nő története a női létről – várandósságról, szülésről; végül egy pörgős darab a szépség természetéről. Többek között Maurice Ravel Bolerójára, Steve Reich és Erik Satie zenéire készültek a 1st Steps-est koreográfiái, melyek ellenállhatatlanul izgalmasan mesélnek Hans van Manen, Johan Inger, Jiří Kylián és Alexander Ekman táncnyelvén az élet mindenkit érintő területeiről. A korábbi évek bemutatói, a Trois Gnossiennes, a Walking Mad és a Falling Angels idén az Episode 31 című új produkcióval egészül ki, ezekkel a remekművekkel teszi meg az „első lépéseket” a Magyar Nemzeti Balett a 2019/2020-as évadban.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!