Program


15. Román Filmhét - Románia vadvilága

15. Román Filmhét - Románia vadvilága

román természetfilm, 123 perc, 2021
román nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 11. szombat, 15:30

Rendező: Dan Dinu, Cosmin Dumitrache

Az idei Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) közönségdíjas alkotása olyan történeteket mesél el, és olyan szereplőkkel, amilyeneket kevesen láthattak eddig. A Kárpátok, a Duna és a Fekete-tenger találkozásánál található Európa talán legváltozatosabb tája, állat- és növényvilága. Több mint hét éven át folyó forgatások eredménye ez a csodálatos természetfilm, amely Románia legvadabb területeit mutatja be, fókuszában az ott élő állatok izgalmas életével.

Tovább a 15. Román Filmhét teljes programjához >>


A filmhét a Budapesti Román Kulturális Intézet és az Uránia Nemzeti Filmszínház együttműködésében, a Román Nemzeti Filmközpont (CNC) és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!