Program


10 éves a HÓBAN ÉBRED... / CSONDOR KATA szimfonikus nagykoncert

10 éves a HÓBAN ÉBRED... / CSONDOR KATA szimfonikus nagykoncert

Idén lesz 10 éve, hogy Madarász Gábor zenéjével és Szabó Ági versével megszületett a dal, amelyet Csondor Kata előadásában ismert és szeretett meg egy egész

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:00

Karácsonyi akció, vedd meg MOST féláron 50 % kedvezménnyel!

Idén lesz 10 éve, hogy Madarász Gábor zenéjével és Szabó Ági versével megszületett a dal, amelyet Csondor Kata előadásában ismert és szeretett meg egy egész ország.

A Fonogram díjra jelölt, Jazzy-díjas énekesnő, aki egyben színésznő is, páratlan átéléssel, ihletettséggel énekelte el a szerzeményt, így annyi év után sincs olyan közösség, ahol ne hangzana el az ünnepek alkalmával.

Csondor Kata és zenekara Szakcsi Lakatos Béla vezetésével, a Miss Orchestra Sinfonica-val kiegészülve (vezényel: Presztolánszky András) szeretné méltóképp megünnepelni ezt az évfordulót, megköszönve a közönség annyi éve tartó szeretetét, hogy a Hóban ébred-et örökzöld slágerré, igazi karácsonyi himnusszá tették.
 
Mi más lenne az est mottója:
…Add tovább!

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!