Program


10 ÉVES A HARMADIK FIGYELMEZTETÉS! Gála koncert
3

10 ÉVES A HARMADIK FIGYELMEZTETÉS! Gála koncert

A Harmadik Figyelmeztetést Cserna Antal, Fillár István, Gémes Antos és Horváth Zoltán alapította a Magyar Színház színészbüféjében. Tervük az örömzenélés volt – és ezt a tervet tíz év óta töretlenül megvalósítják.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Tíz éve tavasszal volt az első koncertünk! Rá fél évre csináltunk egy szilveszteri koncert show-t, a Magyar Színház nagyszínpadán. Ezt szeretnénk most megismételni veletek! Nem újév, de ünnep!
Ünnepeljük azt, h annyi csodás élményt kaptunk tőletek ebben az évtizedben, h a hobbink az életünk részévé válhatott! Köszönjük nektek, h még mindig szeretjük ezt csinálni! Különleges este lesz, a legnagyobb slágerekkel, meglepetés vendégekkel, sztorikkal, szeretettel! Most elhívhatjátok a nagyszülőket, és az unokákat is! Ajándékba azt kérjük, gyertek el! Mert ha még nem voltál próbáld ki! (ha már igen,úgyis jössz)

A színészzenekar jubileumi koncertje meglepetésekkel.

A zenészek meghívója: “Ünnepeljük azt, hogy annyi csodás élményt kaptunk tőletek ebben az évtizedben, hogy a hobbink az életünk részévé válhatott! Köszönjük nektek, hogy még mindig szeretjük ezt csinálni! Különleges este lesz, a legnagyobb slágerekkel, meglepetésvendégekkel, sztorikkal, szeretettel!”

Fellép:
Cserna Antal
Fillár István
Gémes Antos
László Zsolt
Pethő Gergely
Wágner-Puskás Péter
és sztárvendégeik

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!