művész


Wondawulf .
3

Wondawulf .

A budapesti Kovács Jeromos - azaz Wonda - DJ-ként és producerként tevékenykedik. A house-tól a trap-ig, a twerk-től a dubstep-ig, az elektro-tól a drum & bass-ig és ezeken jóval túl terjed zenei éreklődése, aminek spektrumát egyszerűen csak jövőzeneként írja le. Kortárs elektronika, innováció és kreatívitás:…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

A budapesti Kovács Jeromos - azaz Wonda - DJ-ként és producerként tevékenykedik. A house-tól a trap-ig, a twerk-től a dubstep-ig, az elektro-tól a drum & bass-ig és ezeken jóval túl terjed zenei éreklődése, aminek spektrumát egyszerűen csak jövőzeneként írja le. Kortárs elektronika, innováció és kreatívitás: ez a hármas jelszó, aminek szellemében rendszeres klubesteket tart, lép fel az UVCT, vagy a Bass Club sorozatokban. A saját szervezésű partik mellett megszokott fellépője a legnagyobb hazai fesztiváloknak és bass music buliknak egyaránt.

2014-2016 között a Petőfi Rádió naponta jelentkező éjféli mix műsorának, a több mint 60 magyar DJ-t foglalkoztató Petőfi DJ-nek producere és koordinátora. Ebben az évben a Petőfi Rádió által szervezett Nekünk DJ Kell országos elektronikus zenei tehetségkutató verseny zsűrije.

2015-ben a Petőfi Rádió felkérésére elindította Hováth Gáspárral (JumoDaddy) közös, minden pénteken este tíz órától jelentkező elektronikus és pop zenei rádióműsorát, az 52 epizódos In Medias Bass-t, amely az első országos, a legfrissebb elektronikus zenékkel foglalkozó DJ/Talk showműsor volt.

Wondawulf az elmúlt 15 év során a modern elektronikus zene olyan elismert előadóival zenélhetett együtt, mint Skrillex, Knife Party, Borgore, Benga, Flux Pavillion, Dillon Francis, Baauer, Skism, Foreign Beggars, Crookers, Dada Life, Dimitry Vegas & Like Mike, Bar 9, Caspa, Modestep, Zeds Dead , Drumsound & Bassline Smith vagy a Pegboard Nerds ...csak hogy egy pár nevet említsünk.
 
--- ENG ---
 
Wonda is a Budapest based DJ, Producer and Promoter. As a DJ he is interested in the music of tomorrow. Fresh, new, innovative, creative and actual music. As a Radio Host he created with JumoDaddy the first nationwide bass music radio show in Hungary, In Medias Bass. Between 2014-2016 Wonda was the producer and coordinator of Petofi DJ, the Hungarian National Radio - Petofi Radio's daily midnight DJ mix show. There he has worked with more than 60 professional DJs, bringing the freshest electronic music to Hungary. In the past 15 years he played with some of the biggest names in electronic dance music: Skrillex, Knife Party, Borgore, Benga, Flux Pavillion, Dillon Francis, Baauer, Skism, Foreign Beggars, Crookers, Dada Life, Dimitry Vegas & Like Mike, Bar 9, Caspa, Modestep, Zeds Dead , Drumsound & Bassline Smith vagy a Pegboard Nerds and many more.
Táncfarsang 2019. - Usine 1.84: Közelítés

Táncfarsang 2019. - Usine 1.84: Közelítés

Móricz Zsigmond Színház
  • Zene
TestVér - ifj. Zsuráfszky Zoltán, Tókos Attila

TestVér - ifj. Zsuráfszky Zoltán, Tókos Attila

Bethlen Téri Színház
  • Zeneszerző

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!