Program


GREGORIAN: Holy Chants Tour 2018

GREGORIAN: Holy Chants Tour 2018

Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkor & hagyományos & modern dalok fúziójával!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A „Szent Dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncert sorozat már novemberben elkezdődik, és december 13.-án a MoM Sportban kerül bemutatásra a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.

 A koncert estéjét meglepetések és a Karácsony Szelleme járja át a legnemesebb értelemben.

A szerzetes ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás….

Az Angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató GREGORIAN kórushangzással elegyítik.
A GREGORIAN társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, teltházas turnékkal és kb. 2 millió lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik.

Ajánlatunk


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!